Reacties

Youssra
3 jaar geleden

De fotos waren echt prachtig 😍😍 het was ook te leuk om de spontane foto’s te zien. Al met al SUPER TEVREDEN😍❤️! Ik raad fleur zeker aan!. Het was ook super fijn tijdens de shoot om met haar samen te werken, super relaxte sfeer👌🏼

Sabah
5 jaar geleden

Lieve Fleur,

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar wat ben ik onwijs blij dat ik jou als mijn fotografe had op mijn verloving. Naast dat je een ongelofelijke lieve/aardige meid bent, ben je ook zo ontzettend getalenteerd. Uiteraard wist ik dat wel, maar nu ik mijn eigen foto’s (al na 1 dag ontvangen) heb gezien ben ik helemaal overtuigd van je talent. Dat zeg ik niet om je een goed gevoel te geven, maar het is gewoon de waarheid.

Namens mijn familie, Badr en ik wil ik je nogmaals hartstikke bedanken voor je aanwezigheid en je prachtige werk.

Tot de volgende keer.

Liefs,

Sabah
(Verloving 11 oktober 2019)

Yousra
5 jaar geleden

Lieve lieve lieve, alleeeerliefste Fleur🥰
Waaar moet ik in hemelsnaam beginnen? Wat een top fotografe ben je!! Ik wist al vanaf het begin dat ik jou wilde hebben voor mijn bruiloft en henna.
Je was vanaf het begin duidelijk over je werkwijze, reageerde erg snel op mijn apps en belletjes, gaf mij vaak adviezen, sprak mij moed in en daar bovenop maak je supermooie foto’s. Kortom ben je mijn steun en toeverlaat voor mijn belangrijke dagen geweest, hoe kan je ooit bedanken? Als er iets dreigde mis te gaan schakelde je gelijk om naar Superwoman en regelde je het direct voor mij! Duizend maal dank en als ik je ooit kan helpen, met wat dan ook(!!!), dan hoor ik dat graag van je. Super bedankt voor alles en weet dat je de vaste fotografe bent voor alle gelegenheden in mijn familie❤️❤️❤️❤️

Chaima
5 jaar geleden

Fleur is een top fotograaf!
Fleur werkt super professioneel, heeft oog voor elk detail en maakt zulke mooie pure foto’s. Bewerken is niet eens nodig!

Fleur je bent een topper❤️

Xx chaima henna bruidje 1-2-‘19

Ghazal
5 jaar geleden

Wij hebben Fleur als fotografe gehad op ons verlovingsfeest. Ze was een ontzettend proffesionele fotografe die goed meedacht. Daarnaast ook heel attent. We hebben al snel wat foto's ontvangen en ze waren PRACHTIG!! Ondanks dat er weinig licht was in de zaal. Ze is echt een aanrader!

Shahira
5 jaar geleden

1 woord: GEWELDIG

Fleur had ik meegemaakt bij de bruiloft van mijn neefje en ik had Fleur gelijk daarna geboekt voor mijn eigen Henna avond. Ik vond het een super samenwerking, zo leuk, gezellig en geduldig met mijn gekke familie dat ik haar zelfs op mijn bruiloft ook heb geboekt! 2 dagen Fleur's Fotografie!
2 Henna avonden en 2 Bruiloften in één maand!
Ik heb ook vrij snel de foto's gehad. Ze is snel met reageren. Kortom topwijfie!

Tot de volgende feestje he!

Salna
6 jaar geleden

ik heb fleursfotografie genomen op mijn hennafeest, de BESTE keuze die ik gemaakt heb, wat een lieve meid! ze heeft mij zo erg goed geholpen die dag alles was echt top! We klikte zo erg samen dat ze zelfs op mijn bruiloft een kijkje kwam nemen!! als ik in de toekomst een fotografe nodig heb weet ik zeker wie ik zal benaderen, fleur natuurlijk! echt waar je zal geen spijt hebben ! de foto’s zijn prachtig gelukt en ik heb ze heel snel ontvangen! zeker een aanrader!

Sabrine
6 jaar geleden

Fleur is bijna een hele week ingehuurd om meerdere momenten vast te leggen.
Ze levert niet alleen magazine waardige foto's, maar heeft ook een prachtig karakter! Alle keren dat zij foto's komen maken op mijn trouwdag bij het gemeente huis, mijn henna, henna feest én op mijn bruiloft was ze op tijd! Ondanks de nodige slaaptekort afentoe, toch vol energie en reuze enthousiast! Het fijnste vond ik ook nog eens dat ze halverwege de avond al een aantal foto's kon laten zien.
Die je maar met een woord kunt omschrijven: Subliem!
Ik kan echt zeggen dat ik er niet alleen een vaste fotografe op heb nagehouden, maar ook een vriendin! Ze heeft me op mijn gemak gesteld en vooral laten lachen ook, het belangrijkste op stressvolle momenten.

Ik weet gewoon zeker dat jij echt onwijs groot gaat worden!

Kortom, alles wat je in een fotograaf zoekt kun je vinden bij Fleur's Fotografie.
Niet alleen dus UITSTEKENDE kwaliteit, maar ook:

- Duidelijke afspraken
- Punctueel
- Meedenkend
- Zeer vriendelijk
- Natuurtalent ;)

Nogmaals bedankt!

Kus,

Sabrine

Sana
6 jaar geleden

Lieve Fleur,

Ik wil je nog ontzettend veel bedanken voor de super mooie foto’s van mijn hennaday & wedding!
Supppppeeeeeeer moooooi!
En wat heb jij oog voor detail!!

Ik vond het ook zeker super fijn dat je meedacht met bepaalde decoraties & vooral locaties voor de fotoshoot!
Het was zo fijn en voelde me zo relax bij jou!

Wat ben jij een topfotograaf❤️!

Sara
6 jaar geleden

Fleur je hebt mij echt prachtfoto’s geleverd van mijn verloving, dat ik er zelfs in verdwaal zo mooi zijn ze en heb ze ook binnen 2 dagen mogen ontvangen. Meid ben je dankbaar voor je zorgzaamheid, je afspraken en je werk... Heb geen enkele spijt van mijn keuze om jou als fotograaf te hebben! Liefs engagement bride Sara xxx

Merve
6 jaar geleden

Fleur heeft voor mijn verloving prachtige foto's gemaakt. Het was ontzettend fijn samenwerken! Binnen 2 dagen heb ik alle foto's ontvangen. Dank voor je inzet Fleur!

Si Collection
6 jaar geleden

Fleursfotografie is gewoon een top fotograaf, wat Fleur zo top maakt is haar probleemoplossend vermogen en het denken aan verschillende aspecten waar alleen een fotograaf op komt!
Alle foto's die wij hebben zijn mooi gelukt en goed over nagedacht! Super ervaring gehad en we hopen binnenkort weer met jou te mogen shooten!

Liefs,

Si Collection!

Houda Jihad
6 jaar geleden

Heb met verschillende fotograven gewerkt en Fleur staat oprecht in mijn top 2! Geweldige fotograve met kennis van het vak, super professioneel maar tegelijk erg lief en goed mee te werken. Zeker aan te raden! Ik weet zeker dat je nog veel verder gaat komen dan je al bent!💕💕💕

Sara Mode
6 jaar geleden

Fleur's fotografie heeft prachtige foto's gemaakt tijdens een fotoshoot in Amsterdam. We hebben veel complimenten gehad over de pictures van onze nieuwe collectie. Kwalitatief goed en daarnaast wordt er professioneel te werk gegaan.

Sumerya
6 jaar geleden

Ik volg op Instagram een blogger via haar ben ik op de Instagram pagina terecht gekomen van Fleurs fotografie. Samen met mijn twee zusjes hebben wij een aantal maanden geleden een shoot gehouden in Amsterdam. Tot de dag van vandaag post ik nog steeds met plezier mijn foto's op social media. Bedankt voor je snelle reactie en de foto's Fleur. Gauw weer een afspraak maken.

Sarah
6 jaar geleden

Vorige week een fotoshoot gehad met Fleur. Een topmeid die van haar werk houdt. Dit zie je zeker terug in haar werk. Heb super leuke foto's gekregen😍. Ze denkt graag mee en heeft erg veel geduld en begrip voor de wensen van de klant. In 1 woord; geweldig. Kan niet wachten tot de volgende shoot ! 💕

Rachel
6 jaar geleden

Fleur is een top fotograaf, kwalitatief erg mooie foto's en je ontvangt super snel alle foto's. Een passievolle leuke, lieve jonge dame, jij komt nog heel ver in jou carriere!!! Loved working with you💞

Reactie plaatsen